fbpx

Nostetta yritystoimintaasi!

Solart on monipuolinen digiajan mainos- ja viestintätoimisto Ylivieskasta, Pohjois-Pohjanmaalta. Toimintamme kantava idea on yhden luukun periaate. Mitä tahansa mediaan ja viestintään liittyvää sitten tarvitsetkin, on kunnia-asiamme toteuttaa se.
 


YRITYKSEN VISUAALINEN ILME

Logo ja liikemerkki – yritysviestinnän kivijalka

Yrityksesi nimen yksilöllinen kirjoitusasu (logo) ja graafinen tunnus (liikemerkki) luovat uusille asiakkaille ensivaikutelman liiketoiminnastasi. Ja koska ensivaikutelma on koettavissa vain kerran, logon ja liikemerkin tulisi ymmärrettävästi herättää heti ensinäkemältä positiivisia mielikuvia.

Hyvä yritystunnus on erottuva, mieleenpainuva ja se kuvastaa yrityksesi arvoja ja toiminnan laatua. Logo ja liikemerkki – yhdessä muiden väri- ja fonttivalintojen kanssa – muodostavat yrityksesi graafisen julkisivun. Jos graafinen julkisivu on nuhjuinen, yrityksesi leimataan helposti syyttä suotta nyrkkipajaksi. Älä anna kilpailijoillesi sitä iloa!

RESPONSIIVISET WWW-SIVUT

Puhuvatko verkkosivusi mobiilia?

Mitä pidemmälle 2010-luku on edennyt, sitä yleisemmäksi älypuhelimet ja tabletit ovat käyneet internetin surffilautoina. Sanotaan, että tällä hetkellä jo yli 60 % internetin ja digitaalisen median käytöstä tehdään muilla laitteilla kuin tietokoneilla. Käytännössä siis älypuhelimilla ja tableteilla – ja useimmiten muualla kuin kotona.

Ovatko yrityksesi nettisivut valmiina vastaanottamaan kännykkävierailijoita – eli ovatko ne responsiiviset? Tee helppo ja nopea testi TÄÄLLÄ.

GRAAFINEN VIESTINTÄ

Mustaa valkoisella, valkoista mustalla – muita värejä unohtamatta

Painotuotteiden kuolemaa on povattu jo vuosikymmenet, mutta käyntikorttien, flyereiden ja kirjekuorien tarve ei ole juurikaan vähentynyt. Esite on yritysviestinnän perusmuoto edelleenkin, mutta sitä taas ei välttämättä paineta enää paperille. Lehtikin luetaan yhä useammin tabletista.

Digitaalisuus on tullut painoviestinnän rinnalle, mutta ei suinkaan korvannut sitä. Paperi pitää pintansa vielä pitkään (pun intended). On siis tärkeää tuntea julkaisukentän nollat ja ykköset, mutta myös arkkikoot. Solartissa ne tunnetaan.

MAINOS- JA TUOTEKUVAUS

Hyvä kuvitus luo mielikuvia

Teemme monipuolisia tuote- ja mainoskuvauksia. Mobiili studiokalustomme liikkuu tarvittaessa luoksenne. Jos tarvitsette vaikkapa työntekijöistä uudet henkilökuvat, se onnistuu näppärästi kotikentällänne. Kauttamme saa myös originaaleja kuvituskuvia, joista tämän sivustonkin kuvat ovat esimerkkeinä.


 

INFOA UUSILLE YRITYKSILLE (jota muutkin saavat lukea):

 

Scroll to top